Over Ons - LogoHuizen

Ga naar de inhoud

Over Ons

Een klein stukje geschiedenis...
De naam Logo is een samentrekking van de afkortingen van Loodgieter en Gooijer. Logo Huizen is ontstaan in 1998 nadat Jan Gooijer (CV monteur) en zijn zwager Tijmen Gooijer (Loodgieter) na tien jaar besloten in goede harmonie, maar wel als twee aparte firma's verder te gaan: Tijmen Gooijer als Logo Vof en Jan Gooijer als Logo Huizen.

Met behulp van een opdrachtgever uit Breukelen kreeg Logo Vof veel renovatiewerk in met name in Amsterdam en Breukelen terwijl Logo Huizen in 1992 begon met het plaatsen van Atag ketels. Deze samenwerking met Atag mondde uit in een Select dealerschap van Atag. LOGO Huizen was hiermee het eerste bedrijf in het Gooi dat deze titel mocht voeren. In datzelfde jaar is Logo Huizen ook dealer van Rhepanol kunststof dakbedekking geworden. Tot op de dag van vandaag is Logo Huizen nog steeds dealer van beide merken.

Met steeds meer werk voor particulieren, bedrijven, sportverenigingen en aannemers, begon Logo Huizen te groeien en nam het zijn eerste werknemers in dienst. Steeds vaker moesten er echter ook tijdelijk externe vaklieden ingehuurd om aan de vraag te kunnen voldoen.

Sinds het begin (1998) is Logo Huizen gevestigd aan de Botterstraat 35 in Huizen.
Nadat het eerste pand in vlammen was opgegaan, kwam het terrein vrij voor bebouwing. Na jaren van onderhandelingen met gemeente Huizen kreeg Logo uiteindelijk toestemming om er een woning en bedrijfspand neer te zetten. Het pand waar LOGO Huizen nu dus nog steeds gevestigd is.

De crisis van 2012 zette even een rem op de groei van LOGO Huizen, maar momenteel heeft LOGO Huizen de weg omhoog weer ingeslagen: de dienstverlening werd uitgebreid met een servicedienst, waarmee Logo Huizen in heel Nederland CV ketels vervangt en service- en storingsdiensten verricht.
In 2008 is ook Jan's zoon Henk werkzaam bij LOGO Huizen, en druk doende de goede naam en faam van LOGO Huizen verder uit te bouwen. Daarmee is de uitstekende dienstverlening van LOGO Huizen weer voor vele jaren gegarandeerd!
Terug naar de inhoud