CV en Onderhoud

 

CV ONDERHOUD

Onderhoud aan ketels is een grote tak in ons bedrijf geworden en wordt steeds groter. Wij vinden het geweldig dat we dankzij mond op mond reclame zo hard groeien in het onderhoud.

Wij doen het onderhoud aan alle type c.v. ketels, van de allerkleinste tot hele grote. Elke klus en uitdaging gaan wij graag aan.

Een cv-ketel (solo of combi) heeft, afhankelijk van het gebruik, een levensduur van 10 tot 15 jaar. Een zeer intensief gebruik zal de levensduur verkorten, maar verrassend genoeg een zeer spaarzaam gebruik ook. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw ketel is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Bij gebrek aan onderhoud aan uw cv-ketel zal de levensduur korter en het gasverbruik aanzienlijk hoger zijn. Om nog maar niet te spreken over de veiligheid; het blijven installaties die werken op gas- en waterdruk.

Onderhoud cv-ketel is een eis van de verzekering

Ondanks dat de ketels zijn voorzien van effectief werkende veiligheidssystemen, is het verstandig om deze regelmatig op hun werking te laten controleren. Daarnaast is een regelmatig onderhouden cv-ketel een vereiste van verzekeringsmaatschappijen.

Onze gediplomeerde monteurs zijn sterkin gecertificeerd, u kunt ons ook terug vinden bij:
https://www.echteinstallateur.nl

Wat maakt ons uniek:

Na het onderhoud op regie basis, ontvangt u van ons de factuur en het eventuele onderhoudscontract met de post.